2013. július 31., szerda

Mire vállalkoztam? - Vigyázz, kész, START!








Van úgy, hogy nagy dolgok történnek életünkben. És van úgy, hogy igazán nagy dolgok. Nos, most egy ilyen igazán nagy dologról lesz szó. Természetüket tekintve a "nagy dolgok" két csoportba sorolhatók. Az egyik csoportba tartozók azok az események életünkben, amelyekről csak később, utólag derül ki, hogy roppant mód befolyásolják a sorsunkat. Ilyen egy nagy találkozás, egy megtermékenyüléssel végződő szerelmeskedés... Soroljam még? A másik csoportba tartozókról pedig előre tudjuk, hogy be fognak következni, és azt is, hogy a jelentőségük az egész életünkre kihat. Ilyen az ovis ballagás, az érettségi, a házasságkötés, a szülés...
...és ilyen a vállalkozás is.












Az én vállalkozásom ma indul. És remélem, hogy hosszú távon annyira pozitívan hat ki az életünkre, hogy később Te is, aki most olvasod e sorokat, úgy fogod érezni, történelmi pillanatnak lehettél tanúja. Úgy hívják, Cseppke. Igazi "hellokittys" baba- és kisgyerekmárka lesz, bár most még maga is gyerekcipőben jár. Ennek ellenére amilyen kicsi még, én annyira hiszek benne.

Cseppkének három anyukája van, és én vagyok az egyik. (Volt már egyszer egy híres márka, aminek harmadmagammal voltam az anyukája. Úgy hívták: Bee. Remélem, a párhuzam a sikerben is párhuzam marad.) Laár Györgyi a másik, akinek brilliáns rajzai, kifinomult humora és ízlése nélkül sosem jöhetett volna létre a "picike". Szatmáry Adrienn barátnőm pedig a harmadik, aki pénzügyi téren egyengeti Cseppke útját. Persze azon kívül, hogy szült egy tündéri kislányt, Zselykét, aki "vérbeli" Cseppke modellként feszít Bence mellett a webshopon.

A célunk, hogy rengeteg segítséget, vidámságot és örömet nyújtsunk a babás anyukáknak és gyermekeiknek. Kezdetben még "csak" babasálakkal, de most, hogy már túl vagyunk a webáruház nyitásával járó nehézségeken, ezerrel kezdjük továbbfejleszteni a márkát, a jövőben sok-sok új, cuki terméket kínálva nem csak a kisbabás, de a kisgyerekes szülőknek is.

Kérlek, legyetek Ti az első vendégei honlapunknak! Játszatok velünk és nyerjetek ajándék terméket! Ismerkedjetek Cseppke világával, tündéri figuráival, történeteikkel, fogadjatok el Cseppkétől hasznos tanácsokat, hogy hogyan kell egy kisbabát felöltöztetni, vagy épp kifestőket és hozzájuk tartozó brilliáns versikéket, amellyel már nagyobb gyermekeiteket tudjátok egy kis időre lefoglalni. Ezek mindegyikét tökéletesen ingyen.

Kérlek, szeressétek Cseppkét. Csatlakozzatok az oldalához a Facebookon, vagy iratkozzatok fel a hírlevelünkre, amelyben közvetlenül Nektek tudjuk megírni, hogy épp mi is történik a márka háza táján.

Kérlek, ha úgy látjátok, hogy babátoknak szüksége van egy (vagy több) édes, cuki babasálra, hát bátran keressétek fel webshopunkat és vásároljatok nálunk.

És ha arra érdemesnek találjátok a mi kicsi, nullanapos márkánkat, hát kérlek, osszátok meg hírét az ismerőseitek között. Egy életre leköteleztek ezzel.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése