2013. július 21., vasárnap

Maszatpeti ropogós bundában - tuti recept kezdő anyukáknak


Hozzávalók:
  • 1 db kisgyerek
  • minimum fél óra verőfényes rekkenő hőség
  • 1 flakon hiperszuper naptej
  • sok köbméter homok
  • víz (akár csapi, akár tavi)
  • 1 pár meglehetősen mocskos Crocs papucs












Végy egy makulátlanra suvickolt, dundihusú kisfiút! (Akkor jó, ha a combját már lehet gyurmázni és harapdálni, és ő közben gurgulázva nevet.)
Kend be legalább ötvenfaktoros UV-védelemmel ellátott naptejjel! Figyelj rá, hogy egyetlen meztelen testrésze se maradjon ki.



Adj rá egy pár meglehetősen mocskos Crocs papucsot, majd rekkenő hőségben indulj el vele a strandra vagy a játszótérre. A lényeg, hogy legyen ott egy csomó ropogós homok.

A helyszínre érve a kisfiút (perverzebbek: a kislányt) kitesszük játszani a strand vagy a játszótér homokozójába. Ezzel automatikusan be is panírozzuk jó, ropogós homokbundába, ami őt kevésbé, minket annál inkább zavar. Ezután még várjunk egy picit, amíg tele nem tömi a száját is a homokkal, és emiatt elkerülhetetlenné válik egy extra fürdetés. Ha már kellőképpen maszatos az arca is, a kisfiút hideg csap/strandi zuhany alá tartjuk, vagy belengetjük a Balcsiba. Ne féljünk, a ropogós bunda nem fog lejönni róla, viszont a vízzel újraaktiváljuk a már felszívódni látszó naptejet, ezáltal lehetővé téve, hogy 1 perc múlva még vastagabb és ropogósabb bundába panírozza be önmagát. Mindeközben hagyjuk végig a lábán a meglehetősen mocskos Crocs papucsot, mert csak így érhetjük el, hogy dundi lábujjai között sűrű sötét sárszósz alakulhasson ki.

A tökéletességre törekvők a nedves ruhát is rajta hagyhatják, hiszen a rekkenő hőség gondoskodik róla, hogy ne fázzon meg, ám egy igazi Maszatpeti tetőtől-talpig maszatos, amelyhez a nedves, homokba hempergetett ruha is hatékonyan hozzájárul. Amikor már alig ismerünk rá a fent említett kisfiúra (perverzebbek: kislányra), kész! Puszilgassuk rommá, s közben élvezzük, ahogy a homokszemcsék  ropognak a fogaink között. Ínyencek a végén a sárszószt is leszopogathatják a pici lábujjakról.

Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése